Ønskekort

Dit personlige Carré ønskekort!

Få overblik over dine ønsker med dit eget personlige og digitale ønskekort.

Hos Carré har du nemlig mulighed for at lave et ønskekort helt enkelt. Dit ønskekort hos Carré kan inspirere dig selv og dine kære til at give dig lige præcis det smykke du ønsker dig.

 

Sådan gør du:

 

  • Tilføj det smykke du ønsker dig til ønskekortet, ved at klikke på hjertet ”Tilføj til ønskekort” når du er inde på udvalgte produktet.

 

  • Når din ønskeliste er færdig kan du nemt dele via mail eller Facebook.

 

I vore butikker, finder du selvfølgelig et fysisk ønskekort, og vi står klar til at udfylde det for dig, alt imens du prøver de størrelser og modeller der passer til dig.

 

Husk at du finder størrelsesguiden til ringe i bunden af vores website, og smykket kan naturligvis altid byttes i vore butikker eller online.

 

God shoppelyst!

 

Namaste

 

Carré Jewellery

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér