Rainbow Rings - Smykker

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vi elsker ægte smykker i guld og sølv.

Velkommen til vores aladdin’s hule af skønne smykker sat med ædelsten i blankt pudset sølv, i forgyldt sølv, i oxideret sølv og i 10 karat guld og 18 karat guldringe, øreringe, vedhæng, halskæder og armbånd.

Siden 1991 har Carré universets omdrejningspunkt været en sand aladdin’s hule af smykker. Vi har siden 1991 brugt over 900 forskellige ædelsten i forskellige former, farver og slibninger både som enkelte ædelsten, og ædelsten sat sammen i skønne smykker. Du kan komme ind hos os og finde inspiration til dine næste guldringe, sølvringe, øreringe, vedhæng, halskæder og armbånd, både på vores web shop og i vore butikker.

Når du skal finde det helt rigtige smykke til dig selv eller til en gave, kan du bruge vores filter funktion til at søge. Er der en særlig farve eller er særlig ædelsten du drømmer om, kan du søge på alle de smykker vi har i den pågældende kategori. Du kan selvfølgelig også søge direkte på øreringe, ringe, halskæder og vedhæng eller armbånd, og se hele udvalget. Hvis du undervejs i din søgning finder et smykke eller en sten du synes om, kan du indkredse dine muligheder og sammenligne de mange forskellige kollektioner på tværs af kategorier.

Vil du gerne se smykke udvalget ’live’ kan du selvfølgelig altid få hele vores udvalg at se i vore butikker i København, Lyngby, Århus og Aalborg.

Ønsker du inspiration til styling, kan du se en masse forskellige smykker på vores instagram. Her viser vi vore favoritter alene, eller sat sammen med andre smukke smykker. Du kan både se hvordan du kan sætte ringe sammen, hvordan forskellige øreringe og halskæder ser ud på, og hvordan du kan style armbånd, sat sammen på mange forskellige måder.

Når du køber et Carré smykke bliver det altid pakket ind i en smuk æske. Denne æske egner sig godt til at passe på dine smykker når du har fået dem med hjem, og du kan bruge æsken til flere smykker når du er på farten, eller når du rejser. Æsken beskytter smykkerne mod fugt og snavs, og sikrer, at dine smykker ikke bliver ridsede, når du transporterer dem.

Hos Carré tilbyder vi naturligvis service på dine smykker. Vi har et stort udvalg af forgyldte og oxiderede smykker, som jo er en belægning ovenpå sølv. Et sølvsmykke der er belagt med guld, eller et smykke der er oxideret, bliver slidt med tiden. Vi tilbyder en ny forgyldning eller en gen oxidering når du har brug for det. Smykker i massivt guld kan have brug for at blive renset og pudset. Denne ydelse kan vi også være behjælpelige med. Er din ring eller dit armbånd kommet ud af form i brug, kan vi også hjælpe med at rette op på det igen.

God fornøjelse med at finde et smukt smykke til din samling!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér