SHIRI - STYLING GUIDE

"Jeg elsker ædelsten! Med ædelstene søger jeg at skabe feminine smykker der inspirerer, overrasker og forfører."

"Jeg har to huller i hvert øre og sætter næsten altid to hænge øreringe i hvert øre. Det ser fantastisk ud med ædelsten side om side og gør smykkerne mindre højtidelige og mere iøjenfaldende. Jeg vælger ofte perler som den ene ørering, da perler er klassiske og eksklusive - og ædelsten ved siden af giver et farverigt og personligt spræl."

"De smukke farver i Rainbow ørestikkerne sætter jeg sammen med perlerne fra Rainbow kollektionen. Det ser super elegant ud når perlerne sidder direkte på stikkerne og dækker øreflippen. Jeg bruger også Rainbow  hoops’ne med enten perlerne eller de farverige små vedhæng. Det hænder, at jeg sammensætter hoops med både perler og de små vedhæng. Eller jeg bruger dem asymmetrisk så mine ører ser forskellige ud. Jeg har flere huller i ørerne og sætter Rainbow stikkerne som små farverige bolcher op ad øret, i kombination med hoops eller perler."

❤ Shiri

– Founder & Creative Director hos Carré Jewellery

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér