Smykkepleje

Pas godt på dine Carré smykker, og de vil holde sig smukke længe!

Nedenfor får du råd til hvordan du passer bedst på dine smykker:

Dit smykke i guldbelagt sølv indeholder 92,5% rent sølv. Resten er bindemetaller. Dit Carré smykke er garanteret nikkelfrit.

Dit guldbelagte smykke har fået en overfladebehandling, som vil slides over tid. Slid afhænger blandt andet af hyppigheden af brug, syre i din hud og opbevaring af dit smykke.

Dit guldbelagte smykke kan blive genforgyldt, når det er blevet slidt. Dette er en service, vi kan hjælpe dig med. Henvend dig i én af vores butikker, hvor vi vil gøre vores bedste, for at gøre dit smykke så smukt som nyt igen.

Modtagere af vores nyhedsbrev får, nogle gange om året, mulighed for at få en gratis forgyldning. Følger du os på vores nyhedsbrev, vil du således blive tilbudt denne service med jævne mellemrum.

Dit smykke i sterling sølv indeholder 92,5% rent sølv. Resten er bindemetaller. Dit Carré smykke er garanteret nikkelfrit.

Dit sølv smykke oxiderer naturligt med tiden og kan blive beskidt af fedt og snavs. Det er særligt i hulninger eller omkring ædelstenen at der kan sætte sig fedt og snavs, som ikke poleres af i brug. Får du brug for en rensning af dit smykke kan vi tilbyde denne service – henvend dig i én af vore butikker, hvor vi vil forsøge at hjælpe dig.

Har dit sølv smykke fået en overflade behandling som en oxidering, vil denne slides over tid. Oxideringen er en kunstig ældning af dit smykke, og slides forholdsvis hurtigt af på de glatte sider dér hvor smykket er modtageligt for stød, slag og den naturlige pudsning i brug. Slid afhænger blandt andet af hyppig brug, syre i din hud og opbevaring af dit smykke i fugtige omgivelser. Dit oxiderede smykke kan blive genoxideret når det slides. Dette er en service vi kan hjælpe dig med. Henvend dig i én af vore butikker, hvor vi vil gøre vores bedste for at gøre dit smykke så smukt som nyt igen.

Dit smykke i 10 karat guld indeholder 41,7% rent guld. Resten er sølv og bindemetaller.
Dit Carré smykke er garanteret nikkelfrit.

Dit 10 karat smykke kan blive mørkere med tiden af blandt andet fedt og snavs. Det er særligt i hulninger eller omkring ædelstenen, at der kan sætte sig fedt og snavs, som ikke poleres af ved brug. Får du brug for en rensning af dit smykke, kan vi tilbyde denne service – henvend dig i én af vores butikker, hvor vi vil forsøge at hjælpe dig.

Du bør jævnligt få checket fatningerne i dit 10 karat smykke. Når du bruger dit smykke bliver det udsat for almindeligt slid og stød. Det kan få ædelstenene til at blive løse. Bliver din ædelsten løs kan vi tilbyde at vores guldsmed sætter den fast igen.

Dit 10 karat smykke – særligt hvis det er en ring eller et armbånd – kan komme ud af form. Dette forekommer som en del af det almindelige brugsslid på dit smykke. Vi kan tilbyde at rette dit smykke ud igen – henvend dig i én af vore butikker, hvor vi vil forsøge at hjælpe dig.

Dit smykke i 18 karat guld indeholder 75% rent guld. Resten er sølv og bindemetaller.
Dit Carré smykke er garanteret nikkelfrit.

Dit 18 karat smykke kan blive mørkere med tiden af fedt og snavs. Det er særligt i hulninger eller omkring ædelstenen at der kan sætte sig fedt og snavs, som ikke poleres af i brug. Får du brug for en rensning af dit smykke kan vi tilbyde denne service – henvend dig i én af vore butikker, hvor vi vil forsøge at hjælpe dig.

Du bør jævnligt få checket fatningerne i dit 18 karat smykke. Når du bruger dit smykke bliver det udsat for almindeligt slid og stød. Dette kan få ædelstenene til at blive løse. Bliver din ædelsten løs kan vi tilbyde denne service hos vores guldsmed, som kan sætte den fast igen.

Dit 18 karat smykke – særligt hvis det er en ring eller et armbånd – kan komme ud af form. Dette forekommer som en del af det almindelige brugs slid på dit smykke. Vi kan tilbyde at rette dit smykke ud igen – henvend dig i én af vore butikker, hvor vi vil forsøge at hjælpe dig.

Dit Carré smykke er fremstillet med den yderste omhu. Det er fremstillet i ædle metaller og er lavet i hånden. Et væsentligt element i dit Carré smykke er spinkle fatninger og tråde, som er med til at give det et let og fint udseende. Med den rette omsorg vil dit smykke blive ved med at være smukt i mange, mange år.

Du bør jævnligt få checket fatningerne og formen på dit smykke. Når du bruger dit smykke bliver det udsat for almindeligt slid og stød, som kan medføre at dit smykke kommer ud af form, eller at ædelstenene bliver løse. Du kan henvende dig i en af vores butikker, hvor vi vil hjælpe dig med de bedste muligheder for vedligeholdelse samt reparationer.

Dit smykke slides og ældes som alt andet. Her er et par gode råd til at udsætte processen mest muligt:

Tag dit smykke af når du skal sove, når du bader og når du dyrker sport. Så undgår du den slitage fugt, sved og stød medfører.

*

Sørg for at dit smykke ikke kommer i kontakt med cremer, parfume, hårprodukter og
rengøringsmidler. Særligt ædelsten kan være følsomme overfor de fedtstoffer og kemikalier, som er tilsat disse produkter.

*

Ædelsten skal behandles varsomt – de kan skades ved fald på et hårdt gulv eller ved kraftige stød.

*

Ringskinner kan forme sig efter din finger i brug – jo spinklere ringskinne jo mere kan
den ændre form. Vi kan sandsynligvis hjælpe dig og rette din ring ud igen. Henvend dig i vore butikker for at få en vurdering.

*

Armringe kan forme sig efter dit håndled i brug – jo spinklere armbånd jo mere kan
det ændre form. Vi kan sandsynligvis hjælpe dig og rette dit armbånd ud igen. Henvend dig i vore butikker for at få en vurdering.

*

Kæder er forholdsvis skrøbelige, og kan ikke holde til at blive trukket i. Uanset hvor godt de er lavet, er leddene små og spinkle. Et pludseligt træk kan få dem til at knække. Det kan være vanskeligt eller umuligt at reparere en halskæde pænt, som har været knækket. Henvend dig i vore butikker for at få en vurdering.

*

Få dine låse og stenfatninger checket med jævne mellemrum i vores butikker.

*

Opbevar dit Carré smykke i den medfølgende Carré æske når du ikke har det på. Således holder du dit smykke smukt længere

Henvend dig i vore butikker for at få en vurdering og service af dine smykker

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér