ÆDELSTEN

Ædelstens kollage

"Jeg elsker ædelsten: Deres farver er helt fantastiske gaver fra naturens hånd. Alene, eller bedre, i kombination med hinanden, skaber de en farverig magi ved at fremhæve hinandens nuancer. Det er dét, jeg elsker allermest ved at lave smykker. Jeg vil hermed invitere dig med på min rejse ind i en verden af ædelsten" ♡ Shiri.

Find din fødselssten

AM

AMETYST

AQ

AKVAMARIN

AV

AVENTURIN

BS

BLACK STAR

BT

BLÅ TOPAS

car

CARNEOL

CHD

CHROM DIOPSID

CR

CHRYSOPRAS

CI

CITRIN

LQ

CITRON KVARTS

DI

DIAMANT

BI

FERSKVANDSPERLE

GA

GRANAT

GR

GRØN AGAT

io

IOLIT

CO

KORAL

KY

KYANIT

LB

LABRADORIT

mabe perle

MABE PERLE

MO

MÅNESTEN

OP

OPAL

PE

PERIDOT

PAZ

PERU AMAZONIT

PRS

PRASIOLIT

RC

RHODOCHROSIT

RQ

ROSA KVARTS

RU

RUBIN

GRT

RUTIL KVARTS

ST

RØGKVARTS

BSA

SAFIR

EM

SMARAGD

BA

SORT AGAT

TE

TIGER ØJE

TQ

TURKIS

TRP

TURMALIN

Ædelsten er naturens vidundere, som er skabt under et kolosalt pres mellem sten og bjerge. Ædelstenene udvindes ved minearbejde eller findes i flodbredder. Kemi og temperatur er to faktorer, der spiller ind, når det kommer til ædelstenenes farver. Det forklarer dermed hvordan en bestemt ædelsten kan komme forskelligt til udtryk, idet dens farve kan variere i et bredt farvespektrum. Ædelstenene har derfor deres egen karakter og man kan finde dem i enhver tænkelig nuance. Mange ædelsten har indeslutninger, som påvirker farven og gør, at de kan spænde fra gennemsigtige til helt uigennemsigtige. Ædelsten er som oftest facet- eller cabochonslebet afhængigt af deres struktur, massefylde og farve - såvel som personlige præferencer.

  ♡ Shiri.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér